fotó_szalai

Elnök: Dr. Szalai László

Dr. Szalai László pszichológus, hazánkban elsőként ismerte fel, hogy a fülzúgás milyen sok embernek jelent komoly problémát, és évek óta igyekszik, hogy a külföldön már jól bevált komplex terápia itthon is egyre elterjedtebbé váljon. 1998-ban ismerkedett meg a Tinnitus Retraining Terápiával (TRT), majd elsajátította e módszer pszichológiai oldalát is. 2000 óta az egyesület elnöke, e minőségében a világ számos tinnitus-egyesületével tart rendszeres kapcsolatot, és figyelemmel kíséri a tinnitus kezelésének legújabb módszereit. A szerkesztésében megjelent Fülzúgás című könyv hiánypótlónak és alapműnek számít a hazai szakirodalomban. Fáradozásának eredményeképpen ma már a fülzúgással jelentkező betegek sokkal jobb eséllyel kerülnek megfelelő szakorvos kezébe. Az egyesület megalakulástól kezdve látja el a tisztséget, megbízatása 2019. május 30-ig tart.

Elnökhelyettes: Flamm Gergely

Flamm Gergely  mentálhigiénés szakember, coach, tréner. Több mint húsz éve dolgozik emberekkel. Korábban tanárként, sportoktatóként, idegenvezetőként, cégvezetőként, öt éve pedig már segítő szakemberként is. Hisz benne, hogy mindenkiben megvan a lehetőség, hogy hozzáértő segítséggel, támogatással megtalálja a kiutat nehéz élethelyzetéből, sikeresen kezelje problémáit és amennyiben szükséges, képességei fejlesztésével boldogabbá, teljesebbé tegye életét. Az általa tartott stresszkezelő és kommunikációs tréningeken találkozott tinnitusos kliensekkel és elhatározta, hogy munkája során szeretne nekik is minél hatékonyabban segíteni.

 

 

Titkár: Szeredy Lászlóné

Az egyesületet kínzó fülzúgása kapcsán ismerte meg. Friss nyugdijasként és korábbi közösségekben betöltött társadalmi funkciói alapján csatlakozott az egyesülethez. Kimagasló szervezőképességével megmozgatta a tagtársakat. A fülzúgása miatt is érzékenyebben viszonyul ehhez a népbetegséghez.