DSCF3806

Egyesületünk 15 éve áll a fülzúgásban, fülcsengésben szenvedők szolgálatában. Hiteles tájékoztatással elérte, hogy mára egyre többen tudnak erről az igen kellemetlen munka és magánéletet tönkre tehető tünetről.  Ennek elismeréseként az Egyesület megkapta a Semmelweis Garancia Védjegy használati jogot, 2015. október 15-én átvehettük az erről szóló tanúsító oklevelet!

A Semmelweis Garancia Védjegy az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága, az Országos Betegjogi, Ellátottjogi, Gyermekjogi és Dokumentációs Központ és a Nemzeti Betegfórum által létrehozott és működtetett tanúsító védjegy.

 A Védjegy célja, hogy a transzparens adományozás érdekében a társadalom tisztában lehessen azzal, hogy az egészségügy területén és ahhoz kapcsolódóan tevékenykedő civil szervezetek (különös tekintettel a kórházak, egészségügyi intézmények alapítványai) a gyógyításra felajánlott összegeket mire fordítják, és ezáltal elkerülhetőek legyenek az adományok felhasználásával kapcsolatos visszaélések.

http://www.semmelweisgaranciavedjegy.hu/jo-hirnev-tarsul-az-sgv-vedjegyhez.html