Gazdasági RádióMárcius 4-én, hétfőn 18.00-tól a Gazdasági Rádióban Dr. Ferenczi Zsuzsa fül-orr-gégész lesz Pataki Zita vendége a Hétfő – egy nő című műsorban. Az adásban szó lesz a fülzúgás modern kezelési lehetőségeiről, a tinnitust érintő legfontosabb kérdésekről, emellett a doktornő saját életpályájáról is beszél majd.

A Hétfő – egy nő Pataki Zita hetente jelentkező egy órás műsora, amelyben a népszerű műsorvezető minden alkalommal egy-egy sikeres nővel beszélget többek között arról, hogyan érték el eredményeiket.

“Egy nő, aki valamiért megkapó, példaértékű. Személyiség, azaz egyéni gondolkodás, érzelmi és viselkedési minták jellemzik. Különböző hatások következményeképpen alakul ki. Befolyásolhatja az életkor, a családi háttér, érzelmi hatások, a baráti kör, a társadalmi és szociális hatások, amelyekben él. Minden személyiségtípusnak mást jelent a siker, más szerez nekik sikerélményt, de ami a legfontosabb, hogy van sikerélményük. És mesélnek róla Pataki Zitának hétfő esténként 6 és 7 óra között.”-olvasható a Gazdasági Rádió honlapján.

Ismétlés: vasárnap.

pataki zita