Kedves Tagtársunk!

Magyar<br /><br />
 Tinnitus EgyesületHa van olyan ismerőse, barátja, családtagja, aki a fülzúgás tüneteitől szenved, kérjük hívja fel figyelmét Egyesületünk segítő munkájára és bíztassa közösségünkhöz való csatlakozásra az alábbi információk megosztásával. Minél többen vagyunk, annál többet tudunk tenni.

A Magyar Tinnitus Egyesület 12 éve azon fáradozik, hogy a bajbajutottaknak megfelelő tájékoztatást,segítséget adjon e gond enyhítéséhez. Gyarapodó tagságunk már jól tudja,hogy a fülzúgásból van kiút,az enyhülés és esetleg a teljes gyógyulás is elérhető.

Mit tudunk Önnek adni, aki tagjaink sorába jelentkezik? Elsősorban valós, hiteles, és több ezer beteg tapasztalatait is magában foglaló tájékoztatót. Miről? Elsősorban a teendőkről, terápiákról, gyógy centrumokról. Évente százszámra keresnek minket, akik elmondják milyen nagy utat, időt, fáradságot és kárba veszett pénzt hagytak maguk mögött eredménytelenül. Sajnos a tinnitus tünetegyüttese még mindig kevéssé ismert, így a hiteles tájékoztatást és szakszerű segítségnyújtás kulcskérdés lehet a gyógyulásban. Tagjaink évről évre beszámolnak javulásukról, megköszönik egyesületünknek a gyors segítséget, a kedvezményeket is magában foglaló orvosok és egyéb gyógyítók közreműködését. A tagoknak adott kedvezmények, szakszerű információk abból az összegből erednek, amit a tagdíjak melletti támogatóink adnak. A közösség ereje sem elhanyagolandó, hiszen baráti kapcsolatok szövődnek, egymás kezét fogva jó szóval, konkrét akciókkal, előadásokkal, rendezvényekkel járulunk tagjaink életminőségének javulásához.