Dr. Várkonyi Tibor elnökhelyettes képviselte egyesületünket 2011. február 23-án az Amplifon Halláscentrumának megnyitóján, ahol Kelet-Európa legkorszerűbb hallásközpontját adták át a közönségnek. A centrum megnyitásának jelentőségét mutatja, hogy a kormány is képviseltette magát az eseményen. A hallásközpont szolgáltatási között szerepel a krónikus tinnitus kezelése, amelyet elsősorban a jól bevált és eredményes TRT-módszerrel gyógyítanak, melynek leírását honlapunkon ITT olvashatják.

Balról jobbra: Terman Tibor ügyvezető igazgató, AMPLIFON Magyarország, Dr. Kovács József, a parlament egészségügyi bizottságának elnöke, Dr. Répássy Gábor, a fül-orr-gégészeti szakmai kollégium elnöke, Frank Khoall európai regionális export igazgató, a Cochlear ausztrál fülimplantátumot gyártó és fejlesztő konszern részéről.

A kezelésen túlmenően a centrumban rendelkezésre állnak a fülzúgás okának megállapításához szükséges korszerű fül-orr-gégészeti vizsgáló eszközök, speciális fülzúgást bemérő eszközök és tesztek, és mindezek mellett lézeres kezelésekre, oxigén-terápiára, gyógyszeres ellátásra és a legkorszerűbb pszichológiai módszerekre (autogén tréning, hipnózis, fókusz terápia) is megnyílt a lehetőség.

Tapasztalatunk szerint a centrum szolgáltatásai világszínvonalúak, ezért is ajánljuk azokat honlapunkon ITT.

Szólj hozzá!